Year: March 2018

Location: Hong Kong

During my time at Kengo Kuma & Associates, I worked on the interior renovation of Ta-ke, a Japanese restaurant nestled inside a shopping complex in Causeway Bay district, Hong Kong. 

The concept of Ta-ke (meaning bamboo) is 'garden with pavilions' which provides distinct spaces to serve different delicacies - sushi, tempura and teppanyaki.

A central stone path leads visitors down the restaurant, transitioning through various layers and atmospheres created by the bamboo screens, ceiling, lighting and textures of each pavilion.

Photo 29-04-2018, 11 50 19 (1).jpg
Photo 29-04-2018, 12 50 46.jpg
Photo 29-04-2018, 13 07 14 (1).jpg
Photo 29-04-2018, 12 26 43.jpg
Photo 29-04-2018, 11 34 47.jpg
Photo 29-04-2018, 11 31 00.jpg
Photo 29-04-2018, 12 56 28.jpg
Photo 29-04-2018, 11 20 52.jpg
Photo 29-04-2018, 11 35 53.jpg
Photo 29-04-2018, 11 25 30.jpg